Diensten

Kantoorautomatisering

Kantoorautomatisering wordt door veel bedrijven onderschat of uitbesteed aan grote automatiseerders. Dit heeft als nadeel dat er een moment komt dat het niet meer te bolwerken is en/of te duur wordt.
Dit hoeft niet! BoOss ICT kan uw automatisering op zich nemen voor een acceptabele prijs voor het midden en klein bedrijf. Hierdoor blijft uw automatisering up-to-date, zonder dat het te veel kost. Immers is een goede ICT voor vrijwel elk bedrijf goud waard
Bij BoOss ICT is uw automatisering in goede handen.


Webapplicaties

Verder is BoOss ICT gespecialiseerd in het maken van webapplicaties. Van haast elke gewone applicatie kunnen wij een goed werkende webapplicatie maken. Ook kan het zijn dat er een applicatie gewenst is en deze niet te verkrijgen is. In dit geval kunnen wij, in nauwe samenwerking met de klant, het programma precies op maat maken. Hierdoor is vrijwel alles mogelijk en kunt u een programma laten ontwikkelen dat specifiek op uw werkzaamheden is toegespitst.

Met een webapplicatie is het ook mogelijk om vanuit thuis te werken of vanaf welk apparaat dan ook mits deze een internet verbinding heeft. Hiervoor is een goed beveiligd login systeem van het grootste belang. BoOss ICT beschikt over een login systeem dat door verschillende beveiligingen moeilijk te kraken is.